Alexandra's News

"Aduce ştirile la tine!"

duminică, 30 noiembrie 2014

Cadouri de Crăciun

Redactor : Bianca Alexandra Lala
Reporter: Cristina Teodora Coste

În fine, diriginta a fost de acord să continuăm cu tradiția cu ,,Secret Santa,, de anul trecut. Pe câte un bilețel a fost scris numele fiecărui coleg de clasă. Bilețelele se pun într-o căciulă și fiecare extrage un bilețel. Pe bilețel este norocosul căruia trebuie să îi faci cadou! Este amuzant deoarece niciodată nu știi pe cine nimerești, și nu știi nici cine te-a nimerit pe tine, astfel ești și mai surprins atunci când un coleg pe care îl credeai antipatic îți face un cadou de nota 10. În concluzie ideea era ca fiecare să primească și să dăruiască câte un cadou.
Acum să întrebăm colegii:
,,- E o idee bună, deși unii copii nu iau în serios acest lucru. Nu sunt cea mai mulțumită pe cine am nimerit, pentru că nu prea știu ce să îi iau, dar sunt sigură că nici cine m-a nimerit pe mine nu e prea mulțumit!,, declară Raluca Felecan.

,,- În clasele I-IV nu am avut această tradiție și mi se pare chiar interesantă. Da, e ok, știu ce să îi iau celui care îi fac cadou.,, Maria Prunean

,,-Da, îmi place mult această tradiție de Crăciun. Știu ce să îi cumpăr. E ok...,, optimistă Sara David.

,,- Mi se pare o tradiție foarte frumoasă, pentru că... Crăciunul este sărbătoarea mea preferată și prin această tradiție ne putem cunoaște mai bine. Sunt foarte mulțumită pe cine am nimerit, dar și dacă aș fi nimerit pe altcineva aș fi fost la fel de mulțumită.,, încântata Oana Perșea.

,,- E bine ca toată lumea să aibă câte un cadou, să fie fericit în acest... Moment din an în care toți primim câte un cadou. Da, la fosta școală am avut această tradiție. I-am cumpărat deja cadou.,, Teodora Coste.

Mulțumiri Teodorei Coste, reporterul acestui articol, precum și celor care au dat interviu!

sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Triumfători prezentăm proiectele!

Redactor și Fotograf: Bianca Alexandra Lala

I. History
Cătălin
Alex
Sara
Alessia
Victor
Vlad


II. Creatures
Mark
Sever

III. Halloween Traditions
Raluca
Paula
Raluca


IV. Ghost stories
Maria
Casian
Ionut



Scuze ca v-am lăsat în suspans atâta timp, dar mi-a luat ceva până să-mi dau seama cum se pun poze în postare de pe telefonul nou. :)



V. Halloween around the world
Denisa
Maria
Stefana
Eu


VI Symbols
Oana
Nicole
Teodora (absenta)
Teodora


VII. Costumes
Andrada
Bianca


Imi pare foarte rau, dar nu am putut sa fotografiez a opta echipa, nu stiu exact ce s-a intamplat.  

Dupa cum v-am spus, vineri am prezentat proiectele cu tema Halloween. Ne-am mișcat repede, din moment ce, din opt echipe, cinci au apucat să-și prezinte în prima zi capodopera. Vreau să  spun bună treabă! Creativitate, originalitate, pasiune,culoare, desene, fiecare proiect beneficia din plin de acestea. Din fericire, am obținut permisiunea dirigintei de a fotografia cele opt echipe. Puteți lăsa un comentariu cu echipa care v-a plăcut cel mai mult. Eu nu vreau sa dau nume, toate au fost extraordinare! Pentru articolele viitoare voi încerca sa postez cât mai multe poze. Până atunci țineți minte: Alexandra's News aduce întotdeauna știrile la tine!